کوکو نخود فرنگی با مرغ
به گزارش آقای ابوالفضلی، کوکو ها از جمله غذا های بسیار سریع و حاضری هستند که تهیه آن ها کار بسیار راحتی است و برای مواقعی است که زمان زیادی برای تهیه غذا ندارید.
کوکو نخود فرنگی با مرغ یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده است. می توانید در فصل بهار و تابستان هم زمان با رسیدن نخود تازه این کوکو خوشرنگ و خوشمزه را به همراه نان تازه و دورچین تهیه کنید. برای تهیه این غذا باید مرغ را چرخ کنید و اگر چرخ گوشت ندارید می توانید با چاقو به صورت ساطوری ریز رنده کنید. با آقای ابوالفضلی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو نخود فرنگی با مرغ
- نخود فرنگی خام 300 گرم
- مرغ 1/4 سینه مرغ
- پیاز بزرگ 1 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- زرشک به میزان لازم
- پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
- پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکو نخود فرنگی با مرغ
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید. نخود فرنگی را از غلاف خارج و دان کنید و داخل یک لگن آب بریزید و چند بار بشویید. صبر کنید تا آب اضافی آن خارج گردد. زرشک را پاک و 10 دقیقه خیس و آبکشی کنید.
مرحله دوم
سینه مرغ بدون استخوان را داخل چرخ گوشت یا میکسر بریزید و پوره کنید. نخود فرنگی را نیز جدا گانه چرخ یا داخل غذاساز بریزید تا له گردد. پیاز را رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید تا کوکو شل نگردد.
مرحله سوم
برای تهیه مایه کوکو، ابتدا مرغ و پیاز و نخود فرنگی پوره شده را به همراه ادویه ها و نمک اضافه و مواد را یکدست کنید. مواد را خوب ورز دهید تا منسجم گردد. اگر زمان دارید، نیم ساعت مایه کوکو را نگه دارید تا منسجم تر گردد. اگر مواد خیلی شل بود کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
مرحله چهارم
داخل تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ گردد. از مواد کوکو بردارید و به آن شکل دهید و داخل تابه بگذارید تا یک طرف کوکو سرخ گردد. سپس برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. کوکو را روی دستمال روغن گیر قرار دهید و با دورچین دلخواه سرو کنید. اگر به غذاهای سبک علاقه دارید، پیراشکی بدون گوشت و مرغ را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کوکو نخود فرنگی با مرغ
- می توانید مرغ را بپزید و پوره کنید.
- از مخلوط ران و سینه مرغ بهره ببرید تا کوکو شما خشک نگردد.
- افزودن زرشک در این کوکو دلخواه است و می توانید حذف کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار را بخوانید.
منبع: پیام دلتا