ورود چهار فروند نخست هواپیماهای ATR به ایران تا فردا

به گزارش آقای ابوالفضلی، ایران ایر قرار است چهار فروند از هواپیمای 600-72 ATR را امروز تحویل بگیرد. این هواپیماها چهارشنبه 27 اردیبهشت وارد ایران می شوند.

ورود چهار فروند نخست هواپیماهای ATR به ایران تا فردا

رویترز به نقل از مقامات صنعت هواپیمایی ایرانی و اروپایی نوشت:

چهار فروند هواپیمای توربوپراپ که لوگوی ایران ایر بر روی آنها رنگ آمیزی شده است، قرار است روز سه شنبه در مقر ATR در تولوز تحویل داده شوند و روز چهارشنبه وارد تهران گردد.

با تحویل این هواپیماها، شمار هواپیماهای مسافربری غربی جدیدی که از زمان لغو تحریم های هسته ای علیه تهران و گشایش مجدد تجارت، به ایران تحویل داده شده اند، به هفت فروند می رسد.

شرکت هواپیمایی ایران ایر 20 فروند از این هواپیماها را که ساخت جوینت ونچر میان ایرباس و لئوناردوی ایتالیا است، سفارش داده است و قرار است چهار فروند از این هواپیماها در مسیرهای منطقه ای محروم مورد استفاده قرار گیرند.

انتظار می رود ایران ایر 16 فروند ATR دیگر را تا خاتمه سال 2018 تحویل بگیرد که شامل پنج فروند دیگر در امسال خواهد بود.

ایران ایر تا به امروز سه فروند ایرباس تحویل گرفته که بخشی از سفارش این شرکت برای خرید 180 فروند هواپیمای مسافربری از غول اروپایی ایرباس و شرکت آمریکایی بوئینگ بوده است.

مدل 600-72 ATR با ظرفیت 70 جایگاه، بر مبنای قیمت اعلام شده 26/8 میلیون دلار ارزش دارد. این هواپیما قادر است در تمام شرایط جوی پرواز کند و به علت مجهز بودن کابین خلبان به نمایشگرهای بسیار پیشرفته امکان فرود در سخت ترین شرایط جوی را فراهم می سازد.

این مدل و مدل های قبلی سالیان زیادی است که در کشورهای مختلف جهان از آمریکا و قلب اروپا تا خاور دور مورد استفاده شرکت های مختلف و پرآوازه است.

لزوم توجه به قابلیت پرواز در هر شرایط جوی با توجه به چهارفصل بودن کشورمان حقیقتی غیر قابل انکار است که شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ، با درنظر گرفتن تمام پارامترهای فنی ، مالی و صنعتی برترین انتخاب را داشته و هواپیمایی را انتخاب نموده برخلاف رقبایی همانند Dash 8 و آنتونوف 140 سالیان سال پروازهای ایمن و کم خطری را برای هم میهنانمان در سایر شرکت های هواپیمایی فراهم نموده است.

کابین خلبان این هواپیما از نوع شیشه ای (Glass Cockpit) است و از نظر فنی و امکانات نمایشگرها، سیستم های الکتریکی و ... شباهت هایی با هواپیمای پیشرفته ایرباس A350 دارد که با توجه به سفارش 16 فروندی از این مدل به وسیله هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، این مسئله یک مزیت است و باعث راحتی خدمه پروازی می گردد.

در نگاه اول و به علت تصور غلطی که در خصوص هواپیماهای ملخی وجود دارد، ممکن است اینطور به نظر برسد که هواپیماهای ملخی قدیمی بوده و از ایمنی پایینی برخوردار هستند در حالی که عکس این مسئله صادق است .موتورهای ملخی که در این هواپیما به کار گرفته شده اند به وسیله شرکت پرآوازه کانادایی پرت اند ویتنی (Pratt and Whitney) ساخته شدند و از نوع PW127M می باشد.

محصولات این شرکت بزرگ سالیان دراز است در این کره پهناور مشغول فعالیت بوده و به خوبی از پس هر امتحانی در هر شرایط جوی ای بر آمده اند. این موتور ها می تواند قدرتی معادل 2750 اسب بخار فراوری نمایند و در زمره برترین، کارآمدترین، مالی ترین و ایمن ترین موتورهای ملخی است.

با توجه به خوشنام بودن و ارزان بودن نسبت به سایر رقبا این هواپیما بازارهای جهانی را در اختیار دارد.

منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا

به "ورود چهار فروند نخست هواپیماهای ATR به ایران تا فردا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود چهار فروند نخست هواپیماهای ATR به ایران تا فردا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید