با این روش پرانرژی ترین و کامل ترین املت جهان را بپزید
به گزارش آقای ابوالفضلی، یکی از سریع ترین و شاید بتوان گفت خوشمزه ترین غذاهای سریع املت است. حالا که دیر به خانه رسیده اید و زمان زیادی تا شام باقی نمانده یا اینکه نمی دانید برای فردا چه غذای مقوی و پرانرژی ای درست کنید، دو قوطی کنسرو تن ماهی و ذرت خریداری کنید و دست به کار شوید.
ظرف مدت یک ربع یک غذای کامل تحویل شما خواهد شد.
مواد لازم
یک عدد کنسرو تن ماهی
یک قوطی کنسرو دانه ذرت
2 عدد تخم مرغ
یک عدد لیموترش تازه
نمک و فلفل به اندازه لازم
آویشن اندازهی
2 عدد فلفل دلمه ای رنگی
1. کنسروها را هر کدام به مدت 20 دقیقه بجوشانید. بعد از این مدت در آنها را باز کنید. فلفل های دلمه ای را شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
2. تن ماهی را در یک تابه ریخته و روی شعله ملایم گاز تفت دهید. با توجه به اینکه تن ماهی خودش روغن دارد، نیازی به اضافه کردن روغن برای تفت دادن نیست. وقتی ماهی ها طلایی شدند، ذرت را آبکش نموده و بدون آب به ماهی اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
3. فلفل ها را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا کم آب و نرم شوند. سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته، با نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
4. مخلوط تخم مرغ زده شده را روی مخلوط سبزیجات و ماهی داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا در تابه را بگذارید و حرارت دهید. البته اگر دوست دارید آن را در حین پختن چند بار هم بزنید. در آخر املت را در ظرف ریخته و با فلفل دلمه ای و برش های لیموی تازه تزئین کنید.
یه جور دیگه
می توانید گشنیز پلو را جدا درست نموده و ماهی را هم بعد از مزه دار کردن به صورت مجزا سرخ نموده و همراه با تمبرهندی سرو کنید. به این صورت ظاهر غذا رسمی تر و برای مهمانی ها مناسب تر است.
در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را جدا نیمرو نموده و روی مواد املت (ماهی و سبزیجات) بگذارید. با این روش غذا ظاهر رسمی تری خواهد داشت.
از کجا بخریم؟
تخم گشنیز را از عطاری ها تهیه نموده و سپس آن را پودر کنید.
منبع: همشهری آنلاین