7 دستور پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ [ویژه سرآشپز]

به گزارش آقای ابوالفضلی، پاستا فتوچینی با فیله مرغ غذایی ساده اما فوق العاده خوشمزه است. رشته های فتوچینی بافتی بسیار لطیف دارند و با هر ذائقه ای هماهنگ می شوند. رسپی های متنوعی از طرز تهیه فتوچینی در کتاب های آشپزی وجود دارد؛ با این حال هیچکدام آن ها به میزان طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ در کتاب های مختلف و سایت ها تکرار نشده اند.

7 دستور پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ [ویژه سرآشپز]

این غذای اشتهابرانگیز انتخاب مناسبی برای دورهمی های خانوادگی و محبت آمیز است؛ چرا که در زمان کوتاهی آماده می گردد و طعمی بی نظیر دارد. محبوبیت پاستا فتوچینی با فیله مرغ آنقدر زیاد است که معمولا در یک مهمانی شام با سفره غذاهای متنوع و رنگارنگ، اولین غذایی ست که تمام می گردد. طعم بی نظیر این غذا باعث می گردد مهمان ها قبل از ترک منزل از شما طرز تهیه فتوچینی با فیله مرغ را بپرسند.

فتوچینی یکی از پراستفاده ترین انواع پاستاهاست و ترکیب آن با سس ها و مواد غذایی مختلف طعم دلپذیری دارد. در این مقاله با خوشمزه ترین دستور پخت های پاستا فتوچینی با فیله مرغ آشنا می شویم. اگر به رسپی های مجذوب نماینده و غیرتکراری علاقه دارید و از هواداران پاستا فتوچینی هستید، پیشنهاد می کنیم در این مقاله با ما همراه باشید.

طرز تهیه فتوچینی با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ به همراه سس آلفردو، پرطرفدارترین روش برای پخت فتوچینی ست. کمتر کسی ممکن است طعم سس آلفردو را دوست نداشته باشد؛ چرا که این سس با انواع پاستاها مانند فتوچینی، پنه و حتی راویولی ترکیبی بسیار خوش طعمی ایجاد می نماید. فتوچینی با سس آلفردو یکی از پرفروش ترین آیتم ها در منوی رستوران ها و کافه هاست؛ به همین دلیل در ادامه با طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ و سس آلفردو به سبک سرآشپزها آشنا می شویم.

مواد لازم

  • 500 گرم پاستا فتوچینی
  • 2 عدد سینه مرغ بزرگ
  • 2 لیوان شیر
  • 1 بسته خامه 200 گرمی
  • 4 حبه سیر
  • 50 گرم کره
  • 200 گرم قارچ
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آویشن به مقدار لازم
  • جعفری تازه به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • کمی پنیر پارمسان برای تزئین

مقادیر گفته شده برای 4 نفر مناسب است. آماده سازی مواد اولیه برای پاستا فتوچینی با فیله مرغ حدود 20 دقیقه زمان احتیاج دارد و پخت این غذا 40 دقیقه طول می کشد.

طرز تهیه

  1. ابتدا سینه مرغ را به قطعاتی با مقدار کوچک تقسیم کنید و توجه داشته باشید که ضخامت قطعات میانه باشد. مرغ ها را با استفاده از افزودنی های دلخواه طعم دار کنید.
  2. در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و مرغ ها را با حرارت کم در روغن تفت دهید.
  3. سیرها را به ابعاد دلخواه خرد کنید یا رنده ریز بزنید.
  4. وقتی مرغ ها نیم پز شدند، حرارت را کم و سیر را به تابه اضافه کنید.
  5. قارچ ها را در ابعاد مناسب اسلایس کنید و در کمی کره تفت دهید.
  6. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید. رشته های فتوچینی را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید.
  7. در یک قابلمه مجزا آرد را با کره تفت دهید و سپس به آن شیر سرد و خامه اضافه کنید. این کار را در چند مرحله انجام دهید و مرتبا مواد را هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.
  8. پس از این که سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را در کم ترین درجه ممکن قرار دهید. ترکیب مرغ و سیر را به همراه قارچ و ادویه های دلخواه به سس آلفردو اضافه کنید.

پاستا فتوچینی آلفردو شما آماده شده است. می توانید آن را همراه مقداری آویشن و پنیر پارمسان در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!

طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ و گوجه فرنگی

طرز تهیه فتوچینی با مرغ و پوره گوجه فرنگی یکی از ایتالیایی ترین رسپی های پخت پاستا محسوب می گردد. طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ و گوجه فرنگی به همراه ریحان تازه در بسیاری از کتاب های مطرح سرآشپزان ایتالیایی آورده شده است. عطر خوش این غذا قابل توصیف نیست و پیشنهاد می کنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید.

مواد لازم

  • 200 گرم پاستا فتوچینی
  • 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • 2 عدد پیاز میانه
  • 4 عدد گوجه
  • 4 عدد پنیر موزارلا توپی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • کمی ریحان تازه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مقادیر بالا برای 2 نفر مناسب هستند. آماده سازی مواد لازم طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ 30 دقیقه زمان لازم دارد. پخت این غذا حدود 40 دقیقه طول می کشد.

طرز تهیه

  1. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و سینه مرغ را به قطعات مناسب برش بزنید. سپس در تابه مقداری روغن زیتون بریزید و این مواد را با هم تفت دهید.
  2. گوجه ها را پنج دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن ها راحت تر کنده گردد. گوجه های پوست گرفته را رنده کنید و در یک تابه مجزا بریزد و همراه روغن زیتون تفت دهید.
  3. در یک قابلمه آب بریزد و پس از این که به جوش آمد، رشته های فتوچینی را به آن اضافه کنید.
  4. وقتی رشته ها نیم پز شدند، 3/2 آب قابلمه را خالی کنید و پوره گوجه را به همراه چند برگ ریحان تازه به آن اضافه کنید
  5. وقتی پاستا به قوام دلخواه رسید، ترکیب مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید و روی آن پنیر موزارلا بریزید.

پاستا فتوچینی با فیله مرغ و گوجه فرنگی شما حاضر شده است. در صورت تمایل می توانید ظرف را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آن آب گردد. این ترکیب به همراه مقداری زیتون تازه، طعم بسیار دلچسب تری پیدا می نماید و پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید.

طرز تهیه فتوچینی با سس پستو و فیله مرغ

سس پستو یکی از معروف ترین سس ها در دنیاست و استفاده های زیادی در آشپزی دارد. پرطرفدارترین رسپی برای این سس، پاستا فتوچینی با فیله مرغ و پستو تازه است. طعم این غذا بسیار هوس انگیز است و عطر ریحان تازه، مجذوب نمایندهیت آن را چند برابر می نماید. اگر به پاستا علاقه دارید و شیفته سس های دست ساز هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه فتوچینی و پستو را به هیچ عنوان از دست ندهید.

مواد لازم

  • 150 گرم پاستا فتوچینی
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 150 گرم ریحان تازه
  • 15 عدد بادام زمینی
  • 2 حبه سیر
  • 30 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مقادیر بالا برای مصرف 2 نفر مناسب است. آماده سازی مواد اولیه و سس پاستا پستو 45 دقیقه زمان لازم دارد. پخت این غذا حدود 30 دقیقه طول می کشد.

طرز تهیه

  1. برای آماده سازی سس پستو ابتدا برگ های ریحان تازه را به خوبی بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
  2. بادام زمینی ها را تفت دهید تا عطر آن ها بلند گردد؛ سپس به همراه برگ های ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل در دستگاه میکسر بریزید.
  3. سینه مرغ را به قطعات دلخواه خرد کنید و همراه سیر در کره تفت دهید.
  4. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و پس از این که جوش آمد، رشته های فتوچینی را اضافه کنید.
  5. رشته های فتوچینی را آبکش و با سس پستو و مرغ مخلوط کنید.

پاستا فتوچینی با فیله مرغ و پستو را در ظرف مناسب به همراه کمی پنیر پارمزان، چند برش لیمو تازه و برگ ریحان سرو کنید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فتوچینی به همراه فیله مرغ سوخاری، یک رسپی همه فن حریف است! این دستور پخت می تواند هم عاشقان مرغ سوخاری و همه علاقه مندان پاستا را به خود جذب کند. بافت ترد مرغ سوخاری در کنار رشته های لطیف فتوچینی آن قدر هوس انگیز است که هیچ عبارتی نمی تواند به درستی آن را توصیف و حق مطلب را ادا کند. آماده سازی این غذا کمی بیشتر از سایر دستور پخت های پاستا فتوچینی با فیله مرغ طول می کشد؛ اما قول می دهیم که ارزشش را دارد.

مواد لازم

  • 300 گرم پاستا فتوچینی
  • 4 عدد فیله مرغ
  • 1/2 لیوان آرد سفید
  • 1 لیوان پودر سوخاری
  • 1 لیوان آب
  • 2 لیوان شیر
  • 4 قاشق غذاخوری خامه
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • مقداری جعفری خردشده
  • نمک، فلفل و پودر پاپریکا به مقدار دلخواه

مقادیر بالا برای مصرف 4 نفر مناسب است. آماده سازی مواد اولیه حدود 30 دقیقه طول می کشد. زمان پخت پاستا و مرغ سوخاری در مجموع حدود 1 ساعت زمان لازم دارد.

طرز تهیه

  1. فیله های مرغ را به صورت نواری برش دهید و به همراه نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن طعم دار کنید.
  2. در سه کاسه مجزا آب، آرد سفید و آرد سوخاری بریزید.
  3. فیله های مرغ را ابتدا در ظرف آب قرار دهید تا کاملا خیس گردد؛ سپس آن ها را به آرد سفید آغشته کنید. یک بار دیگر فیله های مرغ را در ظرف آب قرار دهید و در نهایت آن ها را کاملا با آرد سوخاری بپوشانید.
  4. فیله های خام آغشته به پودر سوخاری را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و پس از رسیدن دما به نقطه جوش، رشته های فتوچینی را به آن اضافه کنید.
  6. در یک قابلمه مجزا، کره و آرد سفید بریزید و تفت دهید و بعد به آن شیر اضافه کنید. سس را مرتب به هم بزنید تا به قوام بیاید.
  7. فیله های مرغ را از یخچال بیرون آورید و در ظرفی با ارتفاع زیاد به خوبی سرخ کنید.
  8. رشته های فتوچینی پخته شده را با سس مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید.
  9. فیله های سوخاری را روی پاستا فتوچینی قرار دهید.

غذای خوشمزه شما آماده شده است. می توانید با کمی جعفری و پودر پنیر پارمزان آن را تزئین کنید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ و سبزیجات

طرز تهیه فتوچینی با مرغ و سبزیجات، بسیار ساده است و نتیجه نهایی شما را شگفت زده می نماید. پاستا فتوچینی با فیله مرغ یک انتخاب مناسب برای روز های پرمشغله است و آماده سازی آن وقت زیادی از شما نمی گیرد. این رسپی برای بچه ها بسیار مناسب است و سبزیجات و پروتئین روزانه آن ها را تا حد زیادی تامین می نماید.

مواد لازم

  • 500 گرم پاستا فتوچینی
  • 3 عدد فیله مرغ
  • 200 گرم قارچ
  • 100 گرم ذرت بخارپز
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد کدو سبز
  • 2 عدد هویج
  • 1 عدد فلفل دلمه رنگی
  • 2 حبه سیر
  • 30 گرم کره
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پونه، گشنیز و جعفری به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

مقادیر بالا برای مصرف 4 نفر مناسب است. آماده سازی مواد اولیه طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ و سبزیجات گریل 30 دقیقه زمان می برد. پخت این غذا حدود 40 دقیقه طول می کشد.

طرز تهیه

  1. ابتدا فلفل دلمه رنگی، هویج و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه با مقداری روغن زیتون تفت دهید. بعد از این که این ترکیبات سبک شدند، به آن ها رب گوجه و کمی آب اضافه کنید.
  2. قارچ ها را به ضخامت دلخواه اسلایس کنید و در کره تفت دهید.
  3. کدو سبز را به شکل حلقوی برش بزنید و به یاری مقداری روغن زیتون گریل کنید.
  4. تمام سبزیجات را به یک ظرف انتقال دهید و با رب گوجه مخلوط کنید.
  5. رشته های فتوچینی را در یک قابلمه با آب کافی و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
  6. مخلوط رب و سبزیجات را به پاستا فتوچینی آبکش شده اضافه کنید.

پاستا فتوچینی با فیله مرغ و سبزیجات شما آماده است و می توانید آن را به همراه سبزیجات معطر سرو کنید.

طرز تهیه فتوچینی با کوفته مرغ

برای درست کردن پاستا فتوچینی با فیله مرغ می توانید از روش های خلاقانه ای بهره ببرید. به عنوان مثال می توانید مرغ را چرخ کنید و به شکل کوفته درآورید و همراه کره سرخ کنید. این طرز تهیه برای زمان هایی که مهمان دارید یک انتخاب فوق العاده و فرق دارد.

مواد لازم

  • 400 گرم پاستا فتوچینی
  • 300 گرم فیله مرغ چرخ نموده
  • 1 لیوان شیر
  • 50 گرم کره
  • 1/2 لیوان آرد سفید
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 حبه سیر
  • 1/2 لیوان آرد سوخاری
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خردشده
  • نمک، فلفل و پاپریکا به مقدار لازم

مقادیر بالا برای مصرف 4 نفر مناسب است. آماده سازی مواد اولیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ قلقلی حدود 45 دقیقه زمان لازم دارد . پخت آن 40 دقیقه طول می کشد.

طرز تهیه

  1. ابتدا سینه مرغ چرخ نموده را با جعفری، نمک، فلفل و پاپریکا مخلوط کنید.
  2. سیر را رنده ریز بزنید و به همراه آرد سوخاری و تخم مرغ به خوبی با مرغ چرخ نموده مخلوط کنید.
  3. مرغ ها را به شکل کوفته های کوچک در بیاورد و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. آرد و کره را به خوبی باهم تفت دهید و به این ترکیب شیر اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس قوام بگیرد.
  5. کوفته های مرغ را با کره تفت دهید و در سس بریزید تا به خوبی بپزد.
  6. پاستا فتوچینی را به همراه نمک بپزید و آبکش کنید.
  7. پاستای آبکش شده را با سس و کوفته ها مخلوط و با جعفری تزئین کنید.

پاستا فتوچینی با فیله مرغ قلقلی را در ظرف مناسب سرو کنید و برای طعم بهتر کمی پنیر پارمزان رنده شده روی آن بریزید.

دستور پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ رژیمی

این رسپی ساده ترین طرز تهیه فتوچینی با مرغ است که بسیار لذیذ و در عین حال سالم است. وقتی صحبت از رژیم غذایی می گردد، بیشتر افراد پاستا را به طور کامل از برنامه خود حذف می نمایند. تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ بدون به کاربردن کره و خامه هم ممکن است و با استفاده از این رسپی، شما می توانید از طعم یک پاستای خوشمزه و کم کالری لذت ببرید.

مواد لازم

  • 200 گرم پاستا فتوچینی
  • 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • 4 عدد قارچ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار دلخواه
  • آویشن به مقدار لازم
  • سبزی های معطر به مقدار دلخواه

این مقادیر برای مصرف 2 نفر مناسب هستند و آماده سازی مواد اولیه آن حدود 15 دقیقه زمان می برد. پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ با استفاده از این روش به 35 دقیقه زمان احتیاج دارد.

طرز تهیه

  1. ابتدا سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش بزنید و آن ها را با کمی آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید. در این مرحله شما می توانید از هر طعم دهنده ای که دوست دارید بهره ببرید. اضافه کردن سبزیجات معطر و ادویه هایی مانند پاپریکا، طعم مرغ شما را لذیذتر خواهد نمود.
  2. سریع ترین روش برای گریل کردن مرغ، استفاده از تابه های چدن است. اگر تابه مخصوص گریل در اختیار ندارید، می توانید مرغ های خردشده را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 230 درجه قرار دهید.
  3. یک قابلمه میانه روی شعله قرار دهید و اجازه دهید آب به همراه کمی نمک و زردچوبه به جوش بیاید. سپس پاستا فتوچینی را به آب در حال جوش اضافه کنید.
  4. قارچ ها را اسلایس کنید و در روغن زیتون تفت دهید.
  5. رشته های فتوچینی را آبکش کنید و در ظرف مناسب بریزید.
  6. سینه های مرغ گریل و قارچ های اسلایس شده را روی رشته های فتوچینی قرار دهید. کمی آویشن و فلفل به غذا اضافه کنید.
  7. فتوچینی ها را آبکش کنید و در قابلمه سس بریزید. اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه روی گاز بمانند.

نکات طلایی برای پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ

  • استفاده از کره به جای روغن، طعم و عطر بهتری به پاستا می دهد.
  • از چند ساعت قبل مرغ ها را با مواد دلخواه مرینیت کنید تا خوش طعم تر شوند.
  • برای این که پاستای فتوچینی خامه ای تری داشته باشید، می توانید مقداری پنیر لبنه به آن اضافه کنید.
  • پاستا باید روی حرارت ملایم پخته گردد تا رشته ها به یکدیگر نچسبند.
  • استفاده از سبزیجات تازه، طعم غذا را چند برابر بهتر می نماید.
  • می توانید به جای آب معمولی، رشته های فتوچینی را در آب مرغ بپزید.
  • به جای سرخ کردن مرغ با کره می توانید مرغ را بپزید یا گریل کنید تا پاستای سالم تری داشته باشید.

در این مقاله با چند طرز تهیه فتوچینی و فیله مرغ آشنا شدید که امیدواریم این غذاها را تهیه کنید و در کنار خانواده از صرف آن ها لذت ببرید. طرز تهیه پاستا فتوچینی با فیله مرغ مورد علاقه شما کدام یک از این روش هاست؟ رسپی پیشنهادی شما برای تهیه فتوچینی چیست؟

منبع: اسنپ مارکت

به "7 دستور پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ [ویژه سرآشپز]" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 دستور پخت پاستا فتوچینی با فیله مرغ [ویژه سرآشپز]"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید