طرز تهیه سالاد کلم بنفش تفت داده شده
به گزارش آقای ابوالفضلی، کلم بنفش دارای آنتی اکسیدان، انواع ویتامین و موا معدنی است که علاوه بر تردی و طعم جالب، آن را از سبزیجات دیگر محبوب تر و متمایز نموده است. سرو سالاد کلم بنفش به عنوان پیش غذا در کنار دیگر غذاها به سفره ما رنگ و زیبایی می دهد، پس با طرز تهیه یک سالاد ساده و خوشمزه دیگر با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم بنفش
- کلم بنفش نصف
- سیر دو حبه
- روغن زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
- ماست سون کاله خرید آنلاین یک و نیم پیمانه
- ذرت یک پیمانه
- خیارشور(خردشده) یک پیمانه
- شوید یک پیمانه
- گردو شش قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد کلم قرمز
مرحله اول
ذرت را داخل قابلمه بریزید و دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی آب پز گردد.
مرحله دوم
کلم را خوب بشویید و با رنده ریز خرد کنید (اگر غذاساز دارید می توانید آن را داخل غذاساز بریزید). ماهیتابه ای را روی حرارت میانه قرار دهید، روغن زیتون را در آن بریزید و سپس کلم های ریز شده را در آن تفت دهید. (تقریبا چهار تا پنج دقیقه کافی خواهد بود)
مرحله سوم
سیر را پوست بکنید و رنده یا له کنید، بعد از آنکه کلم ها نرم شدند سیر را اضافه نموده و هم بزنید تا طعم دار شوند.
مرحله چهارم
مواد را داخل کاسه بزرگ بریزید. شوید را هم ریز یا به اصطلاح ساطوری کنید، به همراه گردو خرد شده، ماست، خیارشور و ذرت که قبلا آماده نموده اید را به همراه نمک و آبلیمو اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست گردد.
مرحله پنجم
مواد را بچشید و در صورت احتیاج کمی دیگر نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید. سالاد کلم بنفش تفت داده شده شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید، میتوانید آن را در کاسه ای کوچک بریزید و فشرده کنید و بعد به ظرف دیگر منتقل نموده، با ماست، یک دسته و گوجه گیلاسی تزیین کنید.
نکته
- می توانید این سالاد را بدون تفت دادن کلم هم درست کنید اما رنگ آن به خوبی کلم تفت داده شده نخواهد بود.
- سالاد ها برای میان وعده و شام سبک بسیار مناسب است، طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه ای، سالاد نودل سرد و سالاد ماکارونی را بخوانید.