دوست دارم استقلال بهتر بازی کند، اشتباه داوری نبود 32امتیاز داشتیم

به گزارش آقای ابوالفضلی، فرهاد مجیدی در نشست خبری پس از پیروزی یک بر صفر استقلال تهران مقابل فولاد خوزستان گفت: بازی سختی برای ما بود. مهمترین فاکتور برای پیروزی مدیریت کردن بازی بود. فولاد نظم بسیار خوبی در فاز دفاعی داشت و ممکن بود موقعیت زیادی ایجاد نشود.

دوست دارم استقلال بهتر بازی کند، اشتباه داوری نبود 32امتیاز داشتیم

وی اضافه نمود: به بچه های تیم خسته نباشید می گویم.از حسن روشن هم که امروز با حضور در ورزشگاه انرژی مثبتی به تیم داد تشکر می کنم.

سرمربی استقلال تاکید نمود: اگر اشتباهات داوری نبود، الان 32 امتیاز داشتیم. به بازی امروز کاری ندارم. اگر اشتباهات نبود الان 32 امتیازی بودیم.

مجیدی در مورد 12 بازی بدون باخت استقلال در این فصل از مسابقات لیگ برتر، توضیح داد: بابت این رکورد مدیریت باشگاه و بازیکنان بیشترین سهم را دارند. دیروز هم گفتم زیاد به رکورد و آمار توجه نمی کنم. منتظر هستم کاپیتان تیمم جام قهرمانی را بالا ببرد. تمام تمرکزم را می گذارم این امر اتفاق بیافتد. رو راست بگویم دوست دارم تیمم خیلی بهتر از اینها بازی کند. احتیاج به زمان داریم استقلال دلخواهمان را ببینیم.

سرمربی استقلال در پاسخ به سئوال آقای ابوالفضلی مبنی بر اینکه آیا استقلال علاوه بر بازیکن خارجی تازه، نفر دیگری را هم برای تقویت تیم در نظر دارد؟ گفت: اجازه بدهید این موضوع را روی سایت باشگاه اعلام می کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

به "دوست دارم استقلال بهتر بازی کند، اشتباه داوری نبود 32امتیاز داشتیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دوست دارم استقلال بهتر بازی کند، اشتباه داوری نبود 32امتیاز داشتیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید