خداحافظی پمپ بنزین ها با صف های طولانی

به گزارش آقای ابوالفضلی، مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه تهران گفت: در حال حاضر شرایط صندلی های سوخت تهران کاملا عادی است و دیگر صف های طولانی در صندلی ها مشاهده نمی گردد و در حوزه توزیع سوخت نیز مسئله ای وجود ندارد.

خداحافظی پمپ بنزین ها با صف های طولانی

به گزارش گروه مالی آقای ابوالفضلی، ابراهیم توسلی با اشاره به شرایط نابه سامان صندلی های سوخت طی هفته های گذشته، اظهار کرد: چند دلیل را می توان برای این مساله عنوان نمود با توجه به این که در ایام شلوغی و تعطیلات افراد از خودروهای خود استفاده چندانی نکرده اند در روزهای گذشته شاهد صف های طولانی در صندلی های سوخت شدیم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از دلایلی که می توان برای این امر عنوان نمود زمانبر بودن فرآیند سوخت گیری توسط افراد است، چرا که افراد عادی به اندازه کارکنان صندلی ها مهارت استفاده از کارت سوخت را ندارند و همین مساله موجب طولانی شدن فرآیند سوخت گیری شده است.

به گفته مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه تهران در گذشته اگر در طول یک ساعت 100 ماشین سوخت دریافت می کرد، اکنون این زمان به یک ساعت و نیم افزایش یافته است که همین مساله موجب ایجاد صف های طولانی شده بود اما اکنون شاهد هستیم که صف های صندلی ها کوتاه تر شده و روال سوخت گیری عادی شده است.

توسلی با اشاره به آمادگی استان تهران برای تامین سی ان جی مورد احتیاج خودروها، اظهار کرد: صندلی های سی ان جی با حداکثر ظرفیت در تهران فعال هستند و جوابگوی تمام احتیاجهای خودروهای سی ان جی سوز هستیم.

وی با بیان این که در حال حاضر تغییر خیلی محسوسی در میزان مصرف سی ان جی نداشته ایم، گفت: اگر تعداد خودروهای سی ان جی سوز افزایش پیدا کند باز هم می توانیم این احتیاج را تامین کنیم و مسئله ای در این رابطه وجود ندارد.

از بامداد روز آدینه 24 آبان، بنزین سهمیه بندی شد و بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه ای (ماهانه 60 لیتر برای خودروهای شخصی) هر لیتر 1500 تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه ای هر لیتر 3000 تومان و قیمت بنزین سوپر نیز هر لیتر 3500 تومان مشخص شده است.

منبع: ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "خداحافظی پمپ بنزین ها با صف های طولانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خداحافظی پمپ بنزین ها با صف های طولانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید