تارت کاپریس؛ ترکیبی از زیبایی و طعم خوب طرز تهیه کیک کاپریس

به گزارش آقای ابوالفضلی، تارت کاپریس یکی از خوشمزه ترین و البته معروف ترین کیک ها در جزیره کاپری ایتالیا بوده که در این مطلب از خبرنگاران قصد آموزش آن را داریم. این کیک خوشمزه با آرد بادام تهیه می گردد و طعمی بی نظیر دارد که آن را تبدیل به یک گزینه مناسب برای عصرانه ها یا میان وعده هایتان می نمایند. ضمناً سرو کردن این کیک کنار چای یا قهوه برای مهمانان تان خاطره ای خوش از دورهمی را برایشان رقم می زند. حالا ما در ادامه قصد داریم که طرز تهیه تارت کاپریس را آموزش دهیم تا این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

تارت کاپریس؛ ترکیبی از زیبایی و طعم خوب طرز تهیه کیک کاپریس طرز تهیه تارت کاپریس

اطلاعات تکمیلی تارت کاپریس

اطلاعات تکمیلی تهیه کارت کاپریس به ترتیب زیر است:

میزان کالری در 100 گرم270 کالری
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت40 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر

مواد لازم تارت کاپریس

مواد لازم برای تهیه تارت کاپریس به ترتیب زیر است:

آرد بادام120 گرم
فندق خرد شده20 گرم
کره125 گرم
شکلات تلخ125 گرم
شکر120 گرم
تخم مرغ4 عدد
وانیل1.4 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال1.4 قاشق چایخوری

اگر قصد تهیه تارت کارپیس برای تعداد افراد بیشتری را دارید، می توانید میزان مواد را با توجه به تعداد نفرات اضافه کنید.

طرز تهیه کیک کاپریس

برای تهیه کیک کاپریس مراحلی را که در ادامه می گوییم در پیش بگیرید:

  1. شکلات ها را با روش بن ماری آب نموده و سپس با کره ترکیب کنید. حالا اجازه دهید تا کره ها آب شوند.
  2. تخم مرغ ها را داخل یک ظرف شکسته و سپس سفیده ها را جدا نموده و با 60 گرم یعنی نیمی از شکر ها ترکیب کنید. شما باید مواد را خوب هم بزنید.
  3. در مرحله بعد نوبت ترکیب زرده تخم مرغ با به جای مانده شکرها و وانیل و رنده پوست پرتقال است. این مواد را هم مخلوط نموده و خوب هم بزنید.
  4. حالا باید مواد شکلات و کره را به موادی که با زرده تخم مرغ مخلوط کردید اضافه نموده و خوب هم بزنید تا بافتی یک دست ایجاد گردد. بعد از این کار باید آرد بادام و فندق خردشده را هم داخل ظرف بریزد و با مواد مخلوط کنید.
  5. سفیده های تخم مرغ را در سه مرحله و آرام آرام به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت مواد یک دست گردد.
  6. حالا قالب مخصوص فر را تهیه نموده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس مواد را به قالب اضافه کنید
تهیه تارت کاپریس
  1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و بگذارید گرم گردد. سپس قالب را داخل آن قرار دهید و اجاره دهید تا 40 دقیقه تارت در دمای فر باقی بماند

حالا تارت کاپریس شما آماده است و بعد از سرد شدن می توانید آن را نوش جان کنید.

شیوه آب کردن شکلات به روش بن ماری

اگر شیوه آب کردن شکلات به روش بن ماری را نمی دانید، در ادامه آموزش این کار را به شما می دهیم تا در تهیه تارت کاپریس دچار مشکل نشوید. روش بن ماری یکی از راحت ترین شیوه های آب کردن شکلات است. شما با این روش به راحتی می توانید شکلات های تخته ای یا سکه ای را آب کنید. مراحل آب کردن شکلات به روش بن ماری به ترتیب زیر است:

  1. یک قابلمه تهیه نموده و داخل آن را آب ریخته و سپس روی شعله گاز بگذارید. حرارت گاز باید زیاد باشد تا آب داخل قابلمه زودتر جوشیده گردد. بعد از اینکه آب داخل قابلمه به نقطه جوش رسید، شعله گاز را کم کنید.
  2. شکلات ها را به قطعات کوچکتر تقسیم نموده و داخل یک ظرف کاملا خشک بریزید. در صورت داشتن شکلات سکه ای لزومی به خردکردن آن ها نیست.
  3. ظرف را روی قابلمه آب جوش بگذارید. در این مرحله مراقب باشید که دست تان با بخار آب نسوزد.
  4. شکلات ها را هم بزنید تا زودتر آب شوند.

شکلات شما به روش بن ماری تهیه شد و شما می توانید از آن در تهیه تارت کاپریس بهره ببرید.

چند نکته مهم و ضروری در خصوص تهیه شکلات ذوب شده به روش بن ماری وجود دارد که در ادامه فهرست شان می کنیم:

  • توجه داشته باشید که لازم نیست قابلمه پر آب باشد؛ تا یک چهارم سطح قابلمه را هم آب بریزید برای این کار کافیست.
  • میزان ظرفی که شکلات ها را داخل آن می ریزید باید به قدری باشد که به راحتی روی دهانه قابلمه آب جوش قرار گرفته و اصطلاحا گیر کند.
  • شما باید شکلات ها را با حرارت و بخار آب قابلمه ذوب کنید. پس در این زمان مراقب باشید تا آب قابلمه داخل ظرف شکلات ها نریزد.
  • برای ظرف شکلات ها می توانید از ظروفی از جنس شیشه نشکن یا پیرکس بهره ببرید تا مطمئن باشید در مقابل حرارت آسیبی نمی بینند. بعلاوه استفاده از ظروف چدن و استیل هم مناسب است.
  • مدت زمانی که باید برای ذوب شدن شکلات ها صبر کنید کاملا به نوع و جنس شکلات ها بستگی دارد، پس تا ذوب شدن کامل شان آن ها را روی بخار قرار دهید.
  • برای هم زدن شکلات ها در حین ذوب شدن می توانید از قاشق هایی با جنس فلز یا چوب بهره ببرید
  • قاشقی که برای هم زدن شکلات ها استفاده می کنید باید کاملا خشک باشد.
  • توجه کنید که شکلات های ذوب شده ممکن است خیلی زود با قرار گرفتن در دمای عادی محیط ذوب شوند. بنابراین بسته به نوع شکلات ها، آن ها را در دمای مناسب که معمولا بین 28 تا 38 درجه سانتی گراد است، نگه دارید. البته پیشنهاد می کنیم طی مراحل تهیه تارت کاپریس شکلات ها را ذوب کنید تا نیازی به این کار نباشد.
تارت کاپریس

نکات مهم در سرو کیک کاپریس

حالا چند نکته درباره تهیه و سرو تارت کارپیس در اختیارتان می گذاریم که یاری تان می نماید یک تارت خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید:

  1. کیک را بیش از حد داخل فر نگذارید چون ممکن است خشک گردد.
  2. شما می توانید در کنار تارت کاپریس میزانی بستنی هم برای مهمان تان سرو کنید.
  3. برای تزیین کیک می توانید روی آن کمی پودر قند و شکر بریزید.
  4. برای تزئین کیک کاپریس پیشنهاد می دهیم انواع میوه های خوش رنگ و خوش طعم مثل موز، توت فرنگی، گیلاس یا آلبالو را بهره ببرید.
  5. تهیه تارت کاپریس با تارت های دیگر در مهمانی ها می تواند ایده ای بکر برای پذیرایی از مهمانان باشد. ما در وب سایت آقای ابوالفضلی طرز تهیه تارت سانتیاگو و انواع تارت ها و کیک های دیگر را آموزش داده ایم که می توانید از آن ها برای این کار
آموزش تهیه تارت کاپریس

تارت کاپریس، ساده ولی خوشمزه

در این مطلب از بلاگ آقای ابوالفضلی طرز تهیه تارت کارپیس را آموزش دادیم. بعلاوه شیوه آب کردن شکلات به روش بن ماری را هم به شما گفتیم تا در صورتی که شکلات ذوب شده ندارید، از این روش بهره ببرید. تارت کاپریس یک تارت با دستور پخت ساده اما بسیار خوشمزه است که نظر همه مهمانان تان را در دورهمی ها و مهمانی هایتان جلب می نماید. این تارت با ترکیب فندق، پوست پرتقال و شکلات مزه ای به یادماندنی دارد که تا مدت ها از یاد و خاطر مهمانان تان نمی رود.

ما در آقای ابوالفضلی جدای از آموزش صدها کیک و تارت خوشمزه، امکان سفارش شیرینی و کیک را هم به وجود آورده ایم. پس اگر به هر دلیلی نمی توانید در خانه شیرینی و کیک بپزید، می توانید به خرید آنلاین شیرینی در آقای ابوالفضلی سری بزنید تا با دنیایی از شیرینی ها و کیک های خوشمزه رو به رو شوید. ما این امکان را فراهم کردیم تا شما از نزدیک ترین شیرینی فروشی های محل تان شیرینی یا تارت مورد نظرتان را سفارش داده و در سریع ترین زمان تحویل بگیرید. پس اگر قصد پذیرایی از مهمانان تان با شیرین و کیک را دارید، آقای ابوالفضلی در خدمت شماست.

برای مشاهده سایر آموزش های آشپزی در کنار آموزش طرز تهیه تارت کاپریس کافیست از بخش آموزش آشپزی سایت اقدام نموده و با دنیایی از خوراکی هایی که شاید تا به حالا نام شان را هم نمی دانستید، روبه رو شوید. آقای ابوالفضلی تمام این آموزش ها را رایگان در خدمت تان می گذارد.

منبع: اسنپ فود

به "تارت کاپریس؛ ترکیبی از زیبایی و طعم خوب طرز تهیه کیک کاپریس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تارت کاپریس؛ ترکیبی از زیبایی و طعم خوب طرز تهیه کیک کاپریس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید