هویچ و پیاز کاراملی

به گزارش آقای ابوالفضلی، این غذا بسیار سبک و تنها ماده تشکیل دهنده آن هویچ، پیاز و نان است. می توانید این غذا را خالی یا به همراه گوشت بوقلمون یا مرغ رو کنید.

هویچ و پیاز کاراملی
  • تعداد: 8 تا 10 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 20 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • دو عدد پیاز شیرین بزرگ خرد شده
  • 4 هویج میانه خرد شده
  • 1/3 پیمانه کره
  • ¼ پیمانه مریم گلی خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 450 گرم نان گندم
  • 1.5 پیمانه آب مرغ

طرز تهیه

1- در یک قابلمه روغن زیتون را روی حرارت میانه گرم کنید. پیاز و هویج اضافه کنید و حدود 15 دقیقه آنها را تفت دهید تا کاملا پخته و نرم شوند. حرارت را زیاد کنید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تفت دهید تا پیازها کاملا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گردد. ¼ پیمانه مریم گلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. نان های خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

2- مواد را داخل ظرف گود بریزید و آنها را 45 تا 60 دقیقه در فر بپزید تا کاملا نرم شوند. می توانید آن را در کنار گوشت بوقلمون پخته شده نیز سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 161
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 11 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 306 میلی گرم
  • پتاسیم: 125 میلی گرم
  • کلسیم: 25 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "هویچ و پیاز کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هویچ و پیاز کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید