مجسمه های سرامیکی مرگ؛ از سپیدی شکر تا سپیدی مرگ

به گزارش آقای ابوالفضلی، بانوی هنرمند آمریکایی قصه مرگ با شکر را در مجسمه های چینی رنگ نشده خود به تصویر می کشد.

مجسمه های سرامیکی مرگ؛ از سپیدی شکر تا سپیدی مرگ

ژاکلین تسه (Jacqueline Tse) هنرمند رشته های تجسمی و فارغ التحصیل دانشگاه نیویورک است که با خاک رس، فلز و موم، آثار جالب توجهی می سازد. او پس از تحمل یک دوره استرس و اضطراب شدید، راهی برای بهبودی و ارتباط مجدد با خود یافت و از سال 2017 میلادی به علاقه همیشگی اش، مجسمه سازی برگشت. ژاکلین آغاز به ساخت مجموعه ای از مجسمه های چینی با موضوع مرگ با شکر (Death by Sugar) کرد که به گفته خود، به آنالیز جنبه تاریک مصرف گرایی و شادی زودگذر می پردازد.

خانم ژاکلین از انواع تکنیک های مجسمه سازی مانند ساخت دستی، کنده کاری، ساخت قالب گچ، ریخته گری و... بهره می برد تا پروژه در حال اجرا خود را توسعه دهد. شیرینی های چینی ساخت این هنرمند، در عین پیچیدگی ظاهری و جذابیتی غیرقابل مقاومت، آزاردهنده نیز به نظر می رسند؛ در نتیجه، تصویری سورئال، فراتر از رویاهای شیرین به وجود می آید که در آن، شکر و جمجمه انسان، قصه ای تلخ و شیرین را روایت می نمایند. رنگ سفید در فرهنگ چینی که ژاکلین از آن می آید، رنگ مرگ است و این هنرمند در مجموعه آثار خود، از صلحی صحبت می نماید که پس از اعتیاد به شکر، به آن دست یافت.

ژاکلین درباره آثار سورئال خود چنین می گوید:

کار من از اضطراب های ناشی از انسان بودن، به ویژه معضلات زندگی روزمره شهری سخن می گوید؛ در واقع، کاوش بی وقفه ای پیرامون مصرف گرایی بی شرمانه (چه ملموس و چه دیجیتال) و نمایش معایب این شرایط عجیب و به ظاهر زیبا است.

من ترجیح دادم که کارم را رنگ نکنم؛ زیرا رنگ را از نظر بصری، بسیار اعتیاد آور می دانم؛ به ویژه رنگ هایی که در صفحه نمایش تلفن های هوشمند با آن روبه رو هستیم. در دنیای دیجیتال امروزی که ما به صورت مداوم و سریع، در رسانه های اجتماعی با پیغام های مصرف گرایی بمباران می شویم، هدف من این بود که از حواس پرتی دوری کنم تا بیننده بتواند با حضور فکر کامل، روی جزئیات و فرم متمرکز گردد.

کار من با پنهان شدن پشت ظاهر دلربای شکر، تلنگری به ناخودآگاه جامعه بیش از حد خوش گذران معاصر است؛ چراکه میل ما به مصرف، گریز از خود و حقایق درونی را در پی خواهد داشت.

اهل هنرهای تجسمی هستید؟ از مجسمه سازی لذت می برید؟ نظرتان درباره آثار این هنرمند چیست؟ لطفا آقای ابوالفضلی و همراهان آن را نیز از نظرهای ارزشمند خود آگاه سازید.

چنانچه در زمینه خاصی از هنر فعالیت می کنید و تمایل به معرفی آثار هنری خود دارید، می توانید تصاویر آثار را به همراه معرفی کوتاهی، به آدرس ایمیل info[at]kojaro.com ارسال کنید. آثار ارسالی، در صورت تایید، با نام شما در رسانه آقای ابوالفضلی منتشر خواهند شد.

منبع: کجارو / jactse.studio / visualflood.com

به "مجسمه های سرامیکی مرگ؛ از سپیدی شکر تا سپیدی مرگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجسمه های سرامیکی مرگ؛ از سپیدی شکر تا سپیدی مرگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید