طناب زدن چه تاثیری بر بدن شما دارد؟

به گزارش آقای ابوالفضلی، اگر در پی یک وسیله ورزشی کم هزینه و یک گزینه تمرینی سرگرم کننده و قابل حمل هستید، طناب زدن را مد نظر قرار دهید.

طناب زدن چه تاثیری بر بدن شما دارد؟

به گزارش ایرنا، ممکن است طناب زدن را فقط در خاطرات کودکی خود بیاد آورید و در بزرگسالی فراموش کرده باشید که طناب زدن چه وسیله کوچک قدرتمندی می تواند باشد. طناب زدن با کاهش اثرات پیری می تواند شما را جوان نگه دارد.

زمانیکه در خانه یا در سفر هستید و به باشگاه ورزشی یا جهت پیاده روی یا جهت ایمن برای دویدن دسترسی ندارید، طناب زدن می تواند یک تمرین چالش برانگیز را ارائه دهد.

پیدا کردن یک طناب برای پرش با قیمت کم آسان است و می توانید تقریباً در هر جایی که فضای کف و ارتفاع برای چرخاندن طناب وجود داشته باشد، طناب بزنید. حتی اگر فضا یا بودجه کمی دارید، می توانید حرکات طناب زدن را بدون طناب تقلید کنید!

طناب زدن مهارتی است که با تمرین نسبتاً آسان می توان به آن مسلط شد. طناب زدن به زمان بندی، هماهنگی، استقامت و قدرت اولیه برای انجام چند دقیقه پرش مداوم نیاز دارد و این مهارت را می توان در طول زمان برای دستیابی به جلسات طولانی تر بهبود بخشید.

اگر هر روز متعهد به طناب زدن باشید، این ورزش واقعاً بدن شما را متحول می کند. مبارزه با اثرات پیری تنها یکی از دلایل زیادی برای شروع یک روال طناب زدن است.

در این گزارش به تغییراتی که در بدن با طناب زدن ایجاد می شود، اشاره شده است.

طناب زدن باعث بهبود عملکرد و تحرک پا می شود

ما هر روز از سیستم استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و ماهیچه های پا استفاده می کنیم تا به جایی که می خواهیم برسیم. همانطور که در مطالعه منتشر شده در Scientific Reports اشاره شده است، کاهش سلامت و عملکرد پا می تواند منجر به کاهش کیفیت زندگی شود.

خوشبختانه، طناب زدن روشی عالی برای به چالش کشیدن پا ها به منظور تقویت بهبود قدرت و تحرک پا است. عمل طناب زدن مستلزم جهش سریع با پا است که این عمل به پا ها کمک می کند، قدرت پیدا کنند.

طناب زدن باعث تقویت عضلات پایین تنه می شود

طناب زدن روزانه یک روش عالی برای بهبود قدرت و تقویت قدرت عضلانی قسمت پایین تنه است. عضلات چهارسر ران، باسن، ساق پا، شکم، خم کننده های لگن و عضلات پا هنگام طناب زدن استفاده می شوند و این عضلات با طناب زدن هر روز تقویت می شوند.

محققان در سال 2018، قدرت پا را در پسران 10 تا 12 ساله پس از افزودن 10 هفته تمرین طناب زدن به مدت سه بار در هفته، بررسی کردند. آن ها متوجه شدند که قدرت پا های پسرانی که برنامه طناب زدن داشتند به طور قابل توجهی بهبود یافته بود.

محققان به شدت برنامه طناب زدن را برای تقویت قدرت پا توصیه می کنند. آن ها می گویند: حتی اگر قبلاً یک ورزشکار آموزش دیده بوده اید، اضافه کردن عادت طناب زدن روزانه به روال خود می تواند به شما کمک کند تا قدرت عضلات پایین تنه و ساق پای خود را تقویت کنید.

طناب زدن هماهنگی و تعادل را افزایش می دهد

هماهنگی و تعادل به ما کمک می کند تا از بدن خود در محیط اطراف خود آگاه باشیم و به راحتی حرکت کنیم. هماهنگی و تعادل برای محدود کردن خطر سقوط و آسیب دیدن در هر سنی مهم است.

طناب زدن روزانه می تواند منجر به پیشرفت های عصبی شود که هماهنگی و تعادل را بهبود می بخشد. مطالعه ای که در سال 2015 در مجله علوم و پزشکی ورزشی منتشر شد، نشان داد ورزشکارانی که تمرین خود را با طناب زدن شروع کردند، پس از هشت هفته، هماهنگی حرکتی عمومی بهتری نسبت به گروه کنترل داشتند که تمرینات روزانه خود را بدون طناب زدن انجام دادند.

طناب زدن موجب تقویت تناسب اندام تنفسی و قلبی عروقی می شود

طناب زدن یکی از در دسترس ترین راه ها برای انجام یک تمرین عالی قلبی عروقی است. مراقبت از قلب و ریه ها برای سلامت طولانی مدت مهم است. بیماری قلبی علت شماره 1 مرگ و میر است و از هر چهار نفر یک نفر بر اثر بیماری قلبی می میرد.

در سال 2017، محققان یک دانشگاه کره ای که مطالعه ای را در مجله علوم فیزیوتراپی منتشر کردند، گروهی از زنان 20 ساله را که در رده گروه اضافه وزن قرار می گرفتند انتخاب کردند و آن ها را به دو گروه تقسیم کرده و به یک گروه برنامه ای برای طناب زدن هفته ای سه بار به مدت چهار هفته ارائه دادند.

محققان دریافتند که ظرفیت حیاتی (VC) (مقدار هوایی که فرد می تواند پس از یک دم عمیق با یک بازدم قوی آن را از ریه ها خارج کند)، برای گروهی که طناب می زدند به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

طناب زدن استقامت عضلانی را افزایش می دهد

استقامت عضلانی برای عملکرد های ضروری مانند شرایط بدنی و فعالیت های روزمره مهم است. وقتی استقامت عضلانی خوبی داشته باشیم، می توانیم کار ها یا تمرینات را برای مدت طولانی تری بدون خستگی کامل کنیم.

اگر استقامت عضلانی خوبی داشته باشید، کار های خانگی مانند رنگ آمیزی اتاق یا حیاط را می توان با سهولت بیشتری انجام داد.

منبع: فرارو

به "طناب زدن چه تاثیری بر بدن شما دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طناب زدن چه تاثیری بر بدن شما دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید