طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خوشمزه و لذیذ

به گزارش آقای ابوالفضلی، پیتزا یکی از غذاهای سنتی ایتالیایی است که از یک لایه خمیر یا نان و رویه پیتزا تشکیل شده است. پیتزای سنتی ایتالیایی تنها با سس گوجه و پنیر پیتزا تهیه می شده است که به مرور مواد مختلفی روی آن قرار داده و آن را تغییر دادند. در این دستور طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با مرغ و بیکن بیان شده است.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خوشمزه و لذیذ

مواد لازم پیتزا ایتالیایی

آرد همه منظوره500 گرم

آب گرم1 پیمانه

مایه خمیر1 قاشق غذا خوری

شکر1 قاشق چای خوری

نمک2 قاشق چای خوری

روغن زیتون1 قاشق غذا خوری

مواد رویه پیتزا

فیله مرغ300 گرم

سیر له شده2 حبه

نمک، فلفل و پودر پاپریکابه اندازه لازم

روغن زیتون به اندازه لازم

زیتون بی هسته خرد شده به اندازه لازم

پیاز حلقه ای خرد شده به اندازه لازم

پنیر موزارلا به اندازه لازم

سس پیتزا به اندازه لازم

مواد لازم برای سس پیتزا

سیر2 حبه

گوجه فرنگی4 عدد

روغن زیتون به اندازه لازم

فلفل سیاه و پاپریکا به اندازه لازم

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

مرحله اول

برای تهیه پیتزای خوشمزه ایتالیایی در ابتدای کار، به تهیه خمیر می پردازیم. برای این کار، نصف اندازه آب ولرم را با مایه خمیر و شکر مخلوط نموده و روی ظرف را می پوشانیم تا به عمل آید. حالا وسط آرد را گود نموده و خمیر مایه را وسط آن می ریزیم.

مرحله دوم

نمک را هم اضافه نموده و مخلوط می کنیم. مابقی آب را کم کم اضافه نموده و مخلوط می کنیم تا یک خمیر لطیف و کمی چسبنده حاصل گردد. حتی ممکن است مجدد احتیاج به آب داشته باشد که مقدار آب بستگی به آرد دارد.

مرحله سوم

حالا روغن زیتون را اضافه نموده و برای یک ربع ساعت ورز می دهیم تا کاملا نرم و لطیف و یکدست گردد. روی خمیر را پوشانده و پنج ساعت استراحت می دهیم. مرغ ها را به صورت مکعبی در سایز کوچک خرد نموده و در تابه با سیر و ادویه ها و روغن زیتون تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سس پیتزا هم تهیه می کنیم. برای این کار، سیر را رنده نموده و با کمی روغن زیتون درون تابه تفت می دهیم. گوجه ها را شسته و پوره می کنیم. به مخلوط سیر، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه نموده و کمی تفت می دهیم تا بوی آن خارج گردد.

مرحله پنجم

پوره گوجه را به آن اضافه نموده و تفت می دهیم. درب تابه را نیمه می بندیم تا آب گوجه جمع گردد. سس پیتزا آماده است. بعد از این که خمیر استراحت کرد، آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس آن را داخل ظرف مخصوص پیتزا یا سینی فر پهن می کنیم.

مرحله ششم

سس را روی خمیر می مالیم. پنیر موزارلا، مرغ، زیتون سیاه خرد شده و پیاز حلقه ای را روی خمیر می ریزیم. سپس فر را تا دمای 250 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. پیتزا را درون فر گذاشته و دما را به 200 درجه سانتی گراد کاهش می دهیم.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی تقریبا 20 تا 25 دقیقه زمان می دهیم تا پیتزا کامل بپزد. در دو سه دقیقه آخر می توان بیکن هم روی پیتزا گذاشت. وقتی که نان رنگ گرفت و لایه رویی پیتزا طلایی شد، پیتزا را از فر خارج نموده و سرو می کنیم.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید