طرز تهیه سس قارچ مخصوص به دو روش

به گزارش آقای ابوالفضلی، گرچه سس قارچ یکی از ترکیبات اصلی آشپزی ایرانی نبوده، اما با وارد شدن خوراک های ایتالیایی و فرانسوی به منوی رستوران های ایرانی، سس قارچ هم جای خودش را باز نموده و به یکی از چاشنی های محبوب تبدیل شده است. در این مطلب، طرز تهیه سس قارچ به دو روش را با شما درمیان می گذاریم.

طرز تهیه سس قارچ مخصوص به دو روش

مواد لازم (دستور شماره یک)

  • قارچ خرد نموده 100 گرم
  • آب قلم یا آب مرغ یک پیمانه
  • کره خرید آنلاین 50 گرم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

مواد لازم (دستور شماره دو)

  • قارچ خرد نموده 150 گرم
  • پیاز خرد نموده یک عدد کوچک
  • جعفری یا گشنیز ساطوری دو تا سه قاشق غذاخوری
  • آرد دو قاشق
  • خامه خرید آنلاین یک پیمانه

طرز تهیه سس قارچ

مرحله اول

کره را در تابه روی آتش ملایم داغ نموده و پیاز را در آن سرخ کنید. سپس قارچ را روی پیاز بریزی و بچرخانید تا قارچ هم سرخ گردد.

مرحله دوم

آب قلم را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. همین که آب به جوش آمد، در تابه را ببندید و بگذارید سس 5-10 قیقه به آرامش جوش بزند. اگر آب آن ته کشید، کمی آب به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

سس آماده شده را در مخلوط کن بریزید و قبل از مصرف، دوباره آن را داغ کنید. این سس را می توانید با گوشت و مرغ بریان، استیک و ماهی سرخ نموده سرو کنید.

طرز تهیه سس قارچ

مرحله اول

کره را در تابه روی آتش ملایم آب کنید. پیاز را در کره تفت بدهید تا بلوری گردد. آرد را روی پیاز بپاشید و با کاردک چوبی بچرخانید. پیش از آنکه آرد رنگ بگیرد، قارچ را روی آن بریزید و بچرخانید.

مرحله دوم

خامه را با یک چهارم پیمانه آب روی قارچ بریزید و هم بزنید. سپس در تابه را ببندید و آتش را کم کنید تا سس برای 15 تا 20 دقیقه آرام بجوشد. در میانه کار اگر لازم بود به آن آب اضافه کنید.

مرحله سوم

نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و آن را با جعفری تزیین کنید. این سس را می توانید روی نان تست برشته بریزید یا در کنار خوراک گوشت و مرغ سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس قارچ مخصوص به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس قارچ مخصوص به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید