تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه
به گزارش آقای ابوالفضلی، نان و پنیر و سبزی فقط مخصوص صبحانه نیست. ساندویچ آن به عنوان میان وعده و به خصوص عصرانه نه تنها از تنقلات مضر و حتی کیک و بسکویت های خانگی سالم تر است بلکه با این ترکیبات پیشنهادی، شما یک طعم و مزه قدیمی را امتحان می کنید. این مطلب اسفند 89 در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.
![تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه](https://abolfazl90i.sale-blog.ir/upload/2023/05/15/0c2b425683fd5-e7ec8852d7ba-1f1dcdfc679971.jpg)
جالب است بدانید یزدی ها به این ساندویچ خداکریم می گویند.
1. گردوها را ابتدا با گوشتکوب خرد نموده و کناری بگذارید. پنیر فتا را هم با چنگال خرد کنید. پیازچه ها را هم بشویید و خرد کنید. مخلوط گردو، پیازچه، ریحان و نعنا را در دستگاه خرد کن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید.
2. مخلوط مواد خرد شده را به پنیر فتای له شده اضافه نموده و خوب با هم مخلوط کنید. به این ترتیب مایه نان و پنیر به همین راحتی آماده است. حالا می توانید مانند تصویر مقداری از مایه پنیری را در نان پیتا بپیچید و نوش جان کنید.
مواد لازم
50 گرم پنیر فتا
5 عدد گردوی درسته
یک دسته کوچک پیازچه
یک ق س ریحان خرد شده
یک ق س نعنای خرد شده
3 عدد خیار
تعدادی گوجه گیلاسی
3 عدد نان پیتا
یه جور دیگه
به نعنا و ریحان می توانید تره، ترخون و شاهی هم اضافه کنید؛ یعنی در واقع شما می توانید سبزی خوردن را خوب خرد کنید و همراه با پنیر در دستگاه خردکن بریزید.
این پنیر و سبزی را روی نان باگت هم می توانید بمالید و همان طور سرو کنید.
از کجا بخریم؟
نان پیتا را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید.
منبع: همشهری آنلاین