تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه
به گزارش آقای ابوالفضلی، نان و پنیر و سبزی فقط مخصوص صبحانه نیست. ساندویچ آن به عنوان میان وعده و به خصوص عصرانه نه تنها از تنقلات مضر و حتی کیک و بسکویت های خانگی سالم تر است بلکه با این ترکیبات پیشنهادی، شما یک طعم و مزه قدیمی را امتحان می کنید. این مطلب اسفند 89 در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.
جالب است بدانید یزدی ها به این ساندویچ خداکریم می گویند.
1. گردوها را ابتدا با گوشتکوب خرد نموده و کناری بگذارید. پنیر فتا را هم با چنگال خرد کنید. پیازچه ها را هم بشویید و خرد کنید. مخلوط گردو، پیازچه، ریحان و نعنا را در دستگاه خرد کن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید.
2. مخلوط مواد خرد شده را به پنیر فتای له شده اضافه نموده و خوب با هم مخلوط کنید. به این ترتیب مایه نان و پنیر به همین راحتی آماده است. حالا می توانید مانند تصویر مقداری از مایه پنیری را در نان پیتا بپیچید و نوش جان کنید.
مواد لازم
50 گرم پنیر فتا
5 عدد گردوی درسته
یک دسته کوچک پیازچه
یک ق س ریحان خرد شده
یک ق س نعنای خرد شده
3 عدد خیار
تعدادی گوجه گیلاسی
3 عدد نان پیتا
یه جور دیگه
به نعنا و ریحان می توانید تره، ترخون و شاهی هم اضافه کنید؛ یعنی در واقع شما می توانید سبزی خوردن را خوب خرد کنید و همراه با پنیر در دستگاه خردکن بریزید.
این پنیر و سبزی را روی نان باگت هم می توانید بمالید و همان طور سرو کنید.
از کجا بخریم؟
نان پیتا را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید.
منبع: همشهری آنلاین