تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه

به گزارش آقای ابوالفضلی، نان و پنیر و سبزی فقط مخصوص صبحانه نیست. ساندویچ آن به عنوان میان وعده و به خصوص عصرانه نه تنها از تنقلات مضر و حتی کیک و بسکویت های خانگی سالم تر است بلکه با این ترکیبات پیشنهادی، شما یک طعم و مزه قدیمی را امتحان می کنید. این مطلب اسفند 89 در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.

تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه

جالب است بدانید یزدی ها به این ساندویچ خداکریم می گویند.

1. گردوها را ابتدا با گوشتکوب خرد نموده و کناری بگذارید. پنیر فتا را هم با چنگال خرد کنید. پیازچه ها را هم بشویید و خرد کنید. مخلوط گردو، پیازچه، ریحان و نعنا را در دستگاه خرد کن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید.

2. مخلوط مواد خرد شده را به پنیر فتای له شده اضافه نموده و خوب با هم مخلوط کنید. به این ترتیب مایه نان و پنیر به همین راحتی آماده است. حالا می توانید مانند تصویر مقداری از مایه پنیری را در نان پیتا بپیچید و نوش جان کنید.

مواد لازم

50 گرم پنیر فتا

5 عدد گردوی درسته

یک دسته کوچک پیازچه

یک ق س ریحان خرد شده

یک ق س نعنای خرد شده

3 عدد خیار

تعدادی گوجه گیلاسی

3 عدد نان پیتا

یه جور دیگه

به نعنا و ریحان می توانید تره، ترخون و شاهی هم اضافه کنید؛ یعنی در واقع شما می توانید سبزی خوردن را خوب خرد کنید و همراه با پنیر در دستگاه خردکن بریزید.

این پنیر و سبزی را روی نان باگت هم می توانید بمالید و همان طور سرو کنید.

از کجا بخریم؟

نان پیتا را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تا حالا ساندویچ خداکریم خورده اید؟ ، یک ترکیب مقوی برای عصرانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید