فعالیت سفارت لیبی در قاهره تعلیق شد

به گزارش آقای ابوالفضلی، سفارت لیبی در قاهره فعالیت دیپلماتیک خود را به دلیل آنچه شرایط امنیتی خوانده شده، به حال تعلیق درآورد.

فعالیت سفارت لیبی در قاهره تعلیق شد

به گزارش گروه بین الملل آقای ابوالفضلی، سفارت لیبی در قاهره اعلام نمود که از امروز (یکشنبه) تا اطلاع ثانوی به دلیل شرایط امنیتی فعالیت خود را به حال تعلیق در آورده است.

به نوشته وبگاه خبری شبکه الجزیره، سفارت لیبی در بیانیه ای که در صفحه رسمی خود در فیس بوک منتشر کرد، آورده است: به شهروندان و جامعه لیبیایی های مقیم کشور برادرمان مصر، اعلام می کنیم که کار سفارتخانه به دلیل شرایط امنیتی از روز یکشنبه 15 دسامبر (2019) تا اطلاع ثانوی به حال تعلیق درآمده است.

در این بیانیه دلایل تعلیق کار سفارت لیبی ارائه نشده است، اما چهار روز پیش همین صفحه بر ادامه ارائه همه خدمات سفارت لیبی در قاهره تأکید و هرگونه وقفه ای در فعالیت سفارتخانه را تکذیب کرد.

سفارت لیبی پس از آن در بیانیه ای که آن را هم در صفحه فیس بوک خود منتشر کرد، آورد: شایعات بعضی رسانه ها و شبکه های اجتماعی درباره اختلاف میان کارکنان سفارت لیبی در قاهره (وابسته به دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس) را از اساس تکذیب می کنیم.

در این بیانیه تاکید نمود: شایعات در این ارتباط جعلی است و آنهایی که اقدام به انشار آن می نمایند، گروهی هستند که هیچ ارتباطی با سفارتخانه ندارند.

سفارت لیبی در قاهره طی سال های گذشته در مرکز کشمکش میان حامیان دولت وفاق ملی لیبی که مورد تایید و حمایت سازمان ملل است و دولت مخالف آن در شرق لیبی بوده است.

خبر تعلیق فعالیت سفارت لیبی در مصر بعد از آن اعلام شد که علی عبدالعال رئیس مجلس مصر روز گذشته گفت که قاهره دولت مستقر در شرق لیبی به ریاست خلیفه حفتر را قدرت مشروع در این کشور می داند.

در مقابل، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر امروز امنیت ملی در کشورش را به صورت مستقیم به اوضاع در لیبی مرتبط خواند و گفت: از اوضاع در لیبی بسیار ضرر نموده ایم و دولت وفاق لیبی اسیر گروه های مسلح است.

در حال حاضر دو دولت در لیبی مستقر است، یکی به ریاست سراج که از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده و مرکز آن در طرابلس است و دیگری به ریاست ژنرال خلیفه حتفر که مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و چند کشور دیگر است و در طبرق در شرق لیبی مستقر است.

حفتر از چند هفته پیش عملیاتی نظامی را برای تصرف طرابلس شروع نموده، اما این عملیات تا به امروز نتیجه بخش نبوده است. اردوغان چند روز پیش گفت در صورتی که سراج درخواست کند، ترکیه آماده است تا به لیبی نیروی نظامی اعزام کند.

ق

منبع: خبرگزاری فارس

به "فعالیت سفارت لیبی در قاهره تعلیق شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فعالیت سفارت لیبی در قاهره تعلیق شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید