طرز تهیه کدو سوخاری در فر و نکات مربوط به آن
به گزارش آقای ابوالفضلی، طرز تهیه کدو سوخاری مراحل سخت و پیچیده ای ندارد. شما می توانید با استفاده از مواد مختلف، آن را طعم دار نموده سپس با ترکیباتی چون آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری، درون تابه یا فر، سرخ کنید. به این ترتیب بافتی ترد و خوشمزه برای این غذا ایجاد خواهید کرد. در این مطلب قصد داریم مراحل طرز تهیه کدو سبز سوخاری را به طور کامل، به همراه جزئیات به شما آموزش دهیم.

کدو سوخاری در فر | |
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 35 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
اندازه سختی | کم |
طرز تهیه کدو سوخاری در فر
در میان برترین غذاهای رژیمی با کدو ، مدل سوخاری آن یکی از پرطرفدارترین ها است. این خوراکی به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو شده و بافت آن ترد و لذیذ است. در پخت این غذا، می توانید با استفاده از ادویه های مختلف، مزه آن را تغییر دهید و در نهایت چیزی را انتخاب کنید که به ذائقه تان نزدیکتر است. اما در نهایت باید بافت روی آن، پودر سوخاری باشد و با حرارت پخته و سرخ گردد.
موارد لازم برای تهیه کدو سوخاری در فر
در این روش پخت نیز همچون طرز تهیه اسنک کدو سبز ، اصلی ترین ماده کدوست. بقیه مواد مورد احتیاج را هم می توانید در جدول زیر ببینید:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
کدو سبز | 4 تا 5 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
پنیر پارمزان | ½ پیمانه |
پودر نان یا سوخاری | 1 پیمانه |
پونه کوهی | 2 قاشق چایخوری |
سیر رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کدو سوخاری در فر
برای تهیه کدو سوخاری در فر پس از آماده کردن مواد اولیه باید مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: کدو را با استفاده از یک چاقوی تیز، خرد کنید. بهتر است آن ها را به شکل خلالی یا نواری تکه تکه کنید. احتیاج به پوست کندن کدو در این مرحله نخواهید داشت.
- مرحله دوم: کدوها را درون کمی شیر قرار دهید تا کاملا خیس شوند.
- مرحله سوم:سیر، پنیر پارمزان، پونه کوهی و پودر سوخاری را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: کدوها را یکی یکی درون این مواد بغلطانید.
- مرحله پنجم: اکنون آن ها را روی سینی فر قرار دهید و برای 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزند.
- مرحله ششم: در 5 دقیقه نهایی پخت، شعله روی فر را روشن کنید تا رنگ آن طلایی گردد.
طرز تهیه کدو سوخاری به خاتمه رسید و اکنون می توانید کدوها را سرو کنید.
تهیه کدو سوخاری بدون فر
اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید این غذا را درون تابه نیز درست کنید. در این صورت باید کدوها را پوست کنده و خرد کنید. سپس برای چند دقیقه آن ها را بجوشانید و در نهایت آبکشی کنید. کدوهای خرد شده را ابتدا به تخم مرغ، سپس آرد و در نهایت پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه آغشته نموده و درون یک تابه با روغن داغ سرخ کنید.
اندازه سرخ کردن باید تا جایی باشد که سطح کدوها کاملا طلایی گردد. سپس آن ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته گردد. اگر به طعم کدو سوخاری کره ای علاقه دارید، می توانید به جای روغن از اندازهی کره در هنگام سرخ کردن بهره ببرید.
نکات مهم در تهیه کدو سوخاری ترد و خوشمزه
اگر می خواهید این غذا را در منزل درست کنید، بهتر است چند نکته زیر را هم در خصوص آن بدانید:
- سبزیجات دیگر مانند بادمجان، قارچ و … را هم می توانید با این روش سوخاری کنید.
- اگر تمایل دارید لایه سوخاری روی کدو ضخیم باشد، آغشته کردن به مواد را دوبار انجام دهید.
- در صورت احتیاج می توانید از طعم دهنده های مختلف برای غذا بهره ببرید.
- در روش اول که مربوط به طرز تهیه کدو سوخاری با پنیر درون فر بود می توانید، پنیر را حذف کنید.
کدو سوخاری، یک غذای سالم و خوشمزه
کدو سوخاری جدا از طعم بینظیری که دارد، در میان انواع غذاهای سالم و پر خاصیت جای گرفته است. افراد زیادی از کدو به عنوان ماده ای برای کاهش وزن، سلامت قلب، بهبود سلامت چشم، یاری به کنترل دیابت، یاری به درمان آسم و کاهش فشار خون یاد می نمایند و این موضوع از نظر علمی نیز ثابت شده است.
در این مطلب به طور کامل طرز تهیه کدوی سوخاری را به شما آموزش دادیم؛ بنابراین خیلی راحت می توانید آن را در منزل تهیه کنید. با این حال در صورتی که به غذاهای سوخاری و رژیمی مانند کدو سوخاری علاقه دارید و زمان کافی برای تهیه آن را ندارید، می توانید از سفارش غذا آقای ابوالفضلی یاری بگیرید. به اینصورت که در فهرست غذاهای موجود آقای ابوالفضلی ، به صورت آنلاین غذای خود را انتخاب کنید و در مدت زمانی کوتاه درب منزل تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود