شگفتی های معماری: سفر از برج ایفل تا کولوسئوم
به گزارش آقای ابوالفضلی، هنرمند و نقاشی خلاق، تصمیم گرفته است تا خاطرات سفر خود و ملاقات از جاذبه های معروف دنیا را با طرح و نقش به روی کاغذ بیاورد.

ویمال چاندران (Vimal Chandran) هنرمند تجسمی اهل استان کرالا (Kerala) در هند، در زمینه های گوناگونی چون هنر دیجیتال، عکاسی و فیلم، مشغول به کار است. او معروفیت خود را به واسطه ترکیب فولکلور هندی با ایده های مدرنی چون فرهنگ پاپ و داستان های علمی تخیلی به دست آورد.
فولک سای فای (Folk SciFi) از جمله پروژه های شناخته شده این هنرمند هندی به شمار می رود که در آن، اسطوره ها را با ایده های آینده نگر ترکیب می سازد تا داستان های منحصربه فردی خلق کند. سای فای (sci-fi) در اصطلاح، مخفف کلمه علمی تخیلی (science fiction) است که در پروژه این هنرمند، با عناصر بومی و فولکلور در هم آمیخته تا به اثری مجذوب کننده و منحصربه فرد برسد.
ویمال علاوه بر آثار دیجیتالی، کتابچه های طراحی سفری یا اسکچ بوک هایی (Sketch book) دارد که به علت نقاشی های ساده و در عین حال پرمعنا و مفهوم، مورد توجه و علاقه مخاطبان قرار گرفته است. او برای نشان دادن مکان هایی مانند جیپور و کرالا، از رنگ های روشن آبرنگ استفاده می نماید و اغلب، خاطرات شخصی و فرهنگ محلی خود را نیز به نقاشی می افزاید. هنر او، صحنه های واقعی زندگی را با چاشنی جادو ترکیب می سازد و لحظات معمولی و روزمره را به چیزی خاص و بی بدیل تبدیل می نماید.
به گفته ویمال، آثار نقاشی او با الهام از افراد واقعی و داستان های آن ها ساخته شده و با چاشنی فانتزی شکل گرفته است. بعلاوه، او از بارش باران های موسمی کرالا، برای بعضی از طرح های سفر خود استفاده کرد و مجموعه ای با عنوان داستان های موسمی (Monsoon Stories) ساخت تا قطرات باران را در تصاویر خود به نمایش بگذارد.
به هنر نقاشی علاقه مند هستید؟ تابه حال در سفر به منطقه ها مختلف و برای ثبت خاطرات، از نقاشی به جای عکس استفاده کردید؟ لطفا نظر وتجربیات ارزشمند خود را با آقای ابوالفضلی و همراهان آن نیز به اشتراک بگذارید.
چنانچه اهل سفر هستید، عکس های خوبی از مسافرت به منطقه ها مختلف تهیه می کنید و تمایل به معرفی آثار هنری خود دارید، می توانید تصاویر آثار را به همراه معرفی کوتاهی از خود، به آدرس ایمیل info[at]kojaro.com ارسال کنید. آثار ارسالی، در صورت تایید، با نام شما در رسانه آقای ابوالفضلی منتشر خواهند شد.
منبع: کجارو / boredpanda.com